Bemutatkozás

A Europ-Med Egészségügyi Szolgáltató Cégcsoportot azzal a céllal hoztuk létre, hogy minél szélesebb körben, minél több szolgáltatással és minél több helyen segíthessünk a betegeknek meggyógyulni, az egészségeseknek megőrizni egészségüket.

Rendelőinkben Budaörsön, Százhalombattán, Biatorbágyon, Szentendrén és Kisteleken fő feladatunknak tekintjük elsősorban felhívni az emberek figyelmét egészségük védelmére. LEGFŐBB KINCSÜNK AZ EGÉSZSÉGÜNK! Mi hiszünk a megelőzésben! Hisszük, hogy testünk és lelkünk egészsége együtt egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet biztosít mindenki számára. De ezért tenni kell. Éljünk tudatosan egészségesen, gondolkodjunk egészségesen!

  • Feladatunk továbbá a hozzánk forduló betegek magas szintű ellátása, betegségük és betegségük okának felismerése, gondozása valamint a területünkön élő emberek egészségi állapotának javítása.
  • Minden körülmények között törekszünk az optimális betegellátásra, a hozzáférhető, színvonalas segítségnyújtásra.
  • Törekszünk az orvosszakmai munka minőségének állandó javítására,magasan kvalifikált, elhivatott személyek alkalmazására, akik gondoskodnak egy olyan környezet megteremtéséről, amely biztosítja az egyén biztonságát, méltóságát valamint a titoktartást.
  • Szorosan együttműködünk a háziorvosokkal, kapcsolatot tartunk az ÁNTSZ szervezetével.
  • Minden tevékenységünk alapelve az emberi méltóság, és a személyiségi jogok feltétlen tiszteletben tartása.
  • Folyamatos vizsgálatokkal mérjük a betegek elégedettségét és ezek értékelése alapján javítjuk ellátásunk színvonalát.
  • Feladatunk elnyerni és megtartani a hozzánk forduló betegek bizalmát, színvonalas munkánkkal hozzájárulni egészségük megőrzéséhez, betegségük esetén gyógyulásukat segíteni.

A különböző szakrendeléseinken magasan képzett szakorvosok dolgoznak klinikai, kórházi háttérrel. A jó felszereltség és a képzett szakemberek együttesen biztosítják a szűrővizsgálatok és a gondozások elvégzését is, ezzel megkímélve a betegeket a felesleges és hosszadalmas utazástól.

Pest megyében, több ponton, jól felszerelt, magas minőségű és színvonalú ellátást nyújtó rendelőinkben várjuk Önöket!

BUDAÖRS>>

SZÁZHALOMBATTA>>

SZENTENDRE>>

BIATORBÁGY>>

V-Med Orvos Centrum Szentendre

Budaörsi Egészségügyi Központ

Biatorbágyi Egészségház

Százhalom Egészségügyi
Központ